כל היום היה כיף. עשו צחוקים מירי יצאה מחדר האח והתחילה לעשות סצנה.

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 21:13 להבות הבשן
התראה חדשה אתמול 17:59 עין השלושה, נירים
התראה חדשה אתמול 02:28 חניתה
התראה חדשה אתמול 02:25 חניתה

• מירי אלחנדרה
  • 09/08/2021 17:32
  • צפיות102
שחקנית גדולה. קבלה הוראות מהבת שלה. שקוף. על מה היא הצעצבנה הפעם? שאורן נכנס ואמר שהמטבח מסריח. באמת. זה מוגזם. ולא רק הוא אמר. חייבת לעוף. בבקשה תעיפו אותה

• תגובה מהירה
  • אורן אמר שאמרו את זה עוד כמה דיירים .ועל מי רק מעירים??כמובן לשק יעל
  • 09/08/2021 17:34
  • צפיות18
החבטות הכי קל למירי להסיט את כולם נגדו.הוא מסכן

• תגובה מהירה
  • o
  • אורן כמה שצודק.רואה הכל כמו שזה באמת.הם חבורת צבועים ונוכלים יעל
  • 09/08/2021 17:35
  • צפיות10
  • תגובה מהירה
  • o
  • חבל שאני לא גרה קרוב הייתי לוקחת איתי אנשים וצועקת לאורן צעקות שמירי הייתה באמת בוכה אוליביה
  • 09/08/2021 17:41
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • o
  • נכון.באמת חבל יעל
  • 09/08/2021 17:44
  • צפיות7
  • תגובה מהירה
  • וואו,המירי הזו בילתי נסבלת. יוני
  • 09/08/2021 18:10
  • צפיות5
וואיי,אני רואה אותה ושומעת אותה,אני לא יכולה ,לשמוע את השקרים שלה,אני פעם,ראשונה בחיים,ניתקלת באישה כזו.ובפרט באח הגדול לא היה דבר כזה,מעולם,היו ריבים,ויכוחים,אבל לא ביזויי במיימדים כאלו,וואווווו,איזה עצבים עם האישה הזו,יש לה ריגשי נחיתות ,מתחת לריצפה,כל מילה שאורן אומר היא לוקחת אישי אליה,כולם אומרים שהיה ריח מסריח מדגים,ואחרי שהריח נידף ,ונכנס אורן למטבח,ואמר עכשיו יש ריח נעים של טיגון. אז מה יש ,לאישה הדפוקה הזו,ברור שתמיר זרק את הדגים בפח אז הם הסריחו,וכולנו יודעים איזה ריח כשדגים מתקלקלים.אז די,צריך דחוף להוציא את האישה הזו מהבית,וואו,צופים יקרים אישה כזו זה שטן ,אני מתארת לעצמי במקום מגוריה,היא בטח רבה עם השכנים.אלוהים ישמור.

• תגובה מהירה
  • o
  • מירי לא באמת בוכה,אולי היא חושבת על הילדים שלה אז בוכה, יוני
  • 09/08/2021 18:14
  • צפיות4
  • תגובה מהירה
  • o
  • ההצגות האלה בגלל שהיא עומדת להדחה, אין לה מושג כמה שונאים אותה והבכי המטורף שלה אושרת
  • 09/08/2021 17:35
  • צפיות7
  • תגובה מהירה
  • o
  • הריבים שמירי עושה עכשיו לא יעזור לה הצופים לא מטומטמים ומבינים שהיא חייבת לצאת אוליביה
  • 09/08/2021 17:43
  • צפיות9
  • תגובה מהירה
  • o
  • מקווה שרואים הכל.כי היא נוראית .ושחקנית וצבועה.שתעוף כבר. יעל
  • 09/08/2021 17:46
  • צפיות9
  • תגובה מהירה
  • o
  • יעל- אם רועי עוז לא התערב בהצבעות מירי תהיה בחוץ הפעם אוליביה
  • 09/08/2021 17:48
  • צפיות9
  • תגובה מהירה
  • שיטת ההתמסכנות
    צופה
    צופה
    מספר הודעות: 98
    ותק: 3 שנים ו-9 חודשים
  • 09/08/2021 17:51
  • צפיות9
לא מפסיקה לזרוע רעל ולדבר על אורו לשון הרע ובאותה הנשימה לשחק את הפגועה ולקבץ סביבה את הבנות

• תגובה מהירה
  • אוליביה אני
  • צפיות10
הצופים מבינים שהיא חייבת לצאת, אבל לא גורמים לכך שהיא תצא. הצופים צריכים להבין שחייבים להצביע לרומי (בלית ברירה) כדי להעיף את מירי. לפי הסקרים רומי נמצאת במקום האחרון!

• תגובה מהירה
  • o
  • לדעתי רומי לצערי תצא הלוואי שיהיו הפתעות ..מירי חייבת לחזור לאוהביה יעל
  • 09/08/2021 17:50
  • צפיות6
  • תגובה מהירה
  • o
  • נאמנה לבכי שלה הכל משחק
    צופה
    צופה
    מספר הודעות: 98
    ותק: 3 שנים ו-9 חודשים
  • 09/08/2021 17:45
  • צפיות5
  • תגובה מהירה
  • o
  • צריך לנתק את שרשרת הלאבי דאבי.אז השקט יחזור לבית האח.כי כרגע הבית מאוס יעל
  • 09/08/2021 17:47
  • צפיות4
  • תגובה מהירה
  • מירי יוני
  • 09/08/2021 18:12
  • צפיות6
וואיי,אני רואה אותה ושומעת אותה,אני לא יכולה ,לשמוע את השקרים שלה,אני פעם,ראשונה בחיים,ניתקלת באישה כזו.ובפרט באח הגדול לא היה דבר כזה,מעולם,היו ריבים,ויכוחים,אבל לא ביזויי במיימדים כאלו,וואווווו,איזה עצבים עם האישה הזו,יש לה ריגשי נחיתות ,מתחת לריצפה,כל מילה שאורן אומר היא לוקחת אישי אליה,כולם אומרים שהיה ריח מסריח מדגים,ואחרי שהריח נידף ,ונכנס אורן למטבח,ואמר עכשיו יש ריח נעים של טיגון. אז מה יש ,לאישה הדפוקה הזו,ברור שתמיר זרק את הדגים בפח אז הם הסריחו,וכולנו יודעים איזה ריח כשדגים מתקלקלים.אז די,צריך דחוף להוציא את האישה הזו מהבית,וואו,צופים יקרים אישה כזו זה שטן ,אני מתארת לעצמי במקום מגוריה,היא בטח רבה עם השכנים.אלוהים ישמור.

• תגובה מהירה
  • o
  • כן מירי בחרת לעשות חרם ולקחת את האפרוחים איתך.הלקקנים שהרוק נגמר להם עוד רגע יעל
  • צפיות6
  • תגובה מהירה
  • מירי השקרנית יוני
  • 09/08/2021 18:12
  • צפיות8

• תגובה מהירה
  • o
  • כל היום היה כיף. עשו צחוקים מירי יצאה מחדר האח והתחילה לעשות סצנה. אוליביה
  • 09/08/2021 18:23
  • צפיות5
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה