אמת!! אבל אם תראי את התגובות ברשת על מאיה, את תביני שזה יותר מידי

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 19:29 ארז
התראה חדשה שלשום 21:13 להבות הבשן
התראה חדשה שלשום 17:59 עין השלושה, נירים
התראה חדשה שלשום 02:28 חניתה

• מהדורה מיוחדת - בהנחייתו של קובי מחט - רק מראה ש״שמור לי ואשמור לך״ תופס חזק שירי
  • 08/08/2021 16:09
  • צפיות159
גם בעונה הזו. קובי מנסה לצדד בדרכה של מאיה, ומנסה להציג אותה באור חיובי. ככה זה, שהם קולגות מעולם התקשורת. זאת לא פעם ראשונה, שקובי מחט, מוטה לצידם של דמויות שנויות במחלוקת ובודאי לקולגה שלו. דבר אחד נכון נאמר בפאנל של התוכנית, מאיה חטאה בחטא היוהרה ועל זה היא שילמה בהדחה.

• תגובה מהירה
  • o
  • שירי זה לא רק קובי מחט וכשיעל בר זוהר הנחתה איתו זה היה סיוט לשמוע אותה אוליביה
  • 08/08/2021 16:22
  • צפיות17
  • תגובה מהירה
  • הוא צודק, הוא רק מאזן את השנאה כלפיה. זה מוגזם לי
  • 08/08/2021 17:09
  • צפיות25
חוץ מזה, שהיא כבר יצאה מהבית אז די

• תגובה מהירה
  • כל מהות התוכנית היא על מה שקרה בבית האח הגדול!! וזה כולל דיון גם על המודחים!! שירי
  • 08/08/2021 17:46
  • צפיות20
כל מי שנכנס ל״אח הגדול״ יודע שההתנהגות וההתנהלות שלו בבית האח הגדול תידון ותנותח בכל מיני פאנלים למיניהם, גם לאחר שהודחו. זה שם המשחק!!! עד למודח הבא….

• תגובה מהירה
  • אמת!! אבל אם תראי את התגובות ברשת על מאיה, את תביני שזה יותר מידי יפה
  • 08/08/2021 17:59
  • צפיות26
היא את שלה קיבלה, יאללה הגיע הזמן לשחרר

• תגובה מהירה
  • o
  • מאיה יצאה בתיאום עם האח, יוני
  • 08/08/2021 18:19
  • צפיות12
  • תגובה מהירה
  • o
  • זה בסדר,מה חשבה מאיה שהצופים מטומטמים? ולכן קיבלה תגובות בהתאם. יוני
  • 08/08/2021 18:22
  • צפיות9
  • תגובה מהירה
  • ככה זה האח הגדול או מרוויחים או מפסידים. טל
  • 08/08/2021 18:56
  • צפיות13
במקרה של מאיה אני בטוחה שהיום היא מכה על חטא שנכנסה לאח הגדול .גרמה נזק לעצמה.מספיק שתקרא את התגובות הבוטות והנוראיות כלפיה.אותו הדבר קורה עם מירי,לדעתי משפחתה יכולה למזער נזקים אם יוציאו אותה עכשיו,אצלה זה הולך ומחמיר,היא חושבת שמתים עליה בחוץ,לא מקנאה בה כשיתברר לה כמה תיעוב יש כלפיה.

• תגובה מהירה
  • האמת, שהמחשבה הזו חלפה בי, אתמול… נראה לי שמאיה הבינה שהגיעה למבוי סתום שירי
  • 08/08/2021 19:37
  • צפיות7
המלחמה שפתחה עם אורן, לעיתים בצדק ולעיתים סתם לגרום פרובוקציה. ההתחברות למירי, שהגיעה מתוך ״הרע במיעוטו״… וגם היריב המשותף להן (אורן) לא האיר אותה באור טוב. המוצא היחיד שנותר, שישאיר לה קצת כבוד עצמי, אולי היתה פרישה מרצון וטוב שכך. השערה!!! מי אמר, ״דע לבחור את המלחמות שלך״…!?

• תגובה מהירה
  • זה ממש נכון כי שמעתי אותה שאמרה שרוצה לצאת לא מהדלת האחורית יעל
  • 08/08/2021 19:44
  • צפיות8
אלא כמו שצריך במדרגות ורגיל ומאד רוצה הביתה.בילתה שעות אצל האח אם שמתם לב לזה והתוצאה ידועה התפטרנו ממנה בכיף

• תגובה מהירה
  • o
  • יוני ככ צודק.בהתחשב שבילתה אצל האח שעות בימים האחרונים זה נכון יעל
  • 08/08/2021 19:45
  • צפיות5
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה