לעיתים אני תוהה מה היה קורה לשקל וחצי אם דנה היתה בבית,בביס הייתה גומרתטולה
07/08/2021 14:42
2
אותה בלי מלח לעיתים אני מתבאסת שדנה יצאה מהבית בשלס כזה מוקדם
ניראה לי שאם הייתה נישארת ,,,הייתה קונטרה למירי העלובת נפש
ובנינו ברברית ברמות פשוט מפחיד לחשוב שהאשה הזו גידלה ילדים
זה פשוט הזוי איך הדיירים הולכים אחריה שבי ,כמו עיוורים ומכושפים ,מההתחלה עכבתי אחריה וראיתי שהיא לא אמיתית שחקנית...יש לה השפעה גדולה עליהם זה עצוב ,יאלה שתלך הביתה, היא אומרת שהיא סובלת ..אז מירי יש מדרגות
אם מירי לא תלך הביתה בשבת הצעירים לא יעמידו אותה להדחה אף פעם כי היא "כמו אימא". ושימו לב שהמשפחה של מירי תכנס ביום שבת לבית האח הגדול רק בזכות הצעירים.
חושבות שהן מיוחדות ועולות על כולם שם ויוצרות עולם מושגים שהמתאים להם ומי שמנהג שונה מהעולם ההזוי בו הן חיות ראוי להתעללות לחרם וליחס רע כי הן תמיד צודקות. עושות לאחרים את מה שלא רוצות שיעשו להן. אז מה עם היא סבתא בת 50 לאורן אין ילדים ? ילדיו צריכים לראות כיצד עולבדים ומנדים את אביהם.ח ומה פשר הגילנות הזאת. זה צריך להיות אדם מול אדם. מושג שאני סבתא ויכולה להגיד לכם ולהשפיל אותם ולעשות עליכם חרם כי אני סבתא. אל בגיל ארבעים הזכויות יורדות ולכן בני אותו גיל חייבים לסבול את התעמרותה הבלתי נסבלת לפי תפיסת עולם מעוותת זו.
המסקנה האחת נבלה השניה טריפה הפרשת חלה לא עושה אותכן טובות יותר , נהפוך הוא גרועות יותר. חושבות שאם ממלאים מצווה אחת אז אין פטורות מהאחריות להתנהגותן הבזוייה פטורות מלהתנהג בבחסד. אמן שילכו הביתה במהרה